Chef Vidareutveckling

Vill du hjälpa företag att frigöra tid för att istället kunna fokusera på sin kärnverksamhet? I så fall kan vi erbjuda dig Stockholms kanske roligaste och mest utmanande arbete. Multisoft skapar skräddarsydda verksamhetssystem utifrån kundens behov. Varje lösning är unik, men utgår ifrån samma tekniska plattform och effekt – minimal administration och maximal automatisering.
I rollen som chef för ett vidareutvecklingsteam jobbar du som kundansvarig/KAM för teamets kunder och som personalansvarig och ledare för teamets medarbetare. Du kommer att ha stor frihet i hur du vill leda gruppen mot uppsatta mål.

Teamet

Teamet kommer att bestå av ca 10 medarbetare och antalet kunder är drygt 20. Dessa kunder har främst skräddarsydda verksamhetssystem med orderhantering och fakturering. Det finns ytterligare tre andra utvecklingsteam som jobbar direkt mot kund på Multisoft.

Teamets mål

Teamets mål är riktigt nöjda kunder, medarbetare som anser att de jobbar på Sveriges bästa arbetsplats, faktureringsgrader och organisk omsättningstillväxt. Teamet har en intäkts- och kostnadsbudget som du ansvarar för.

Vid frågor, vänligen kontakta

Anna Nyholm, Rekryteringsansvarig
08-557 778 77 direkt
08-577 778 00 växel

  

gptw_Sweden_Sveriges BastaArbetsplatser_2017_rgb

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av att leda människor, projektledning/kravställning inom systemutveckling och kundkontakt. Du är mål- och lösningsorienterad och har ett intresse att ständigt bli bättre på det du gör. Du har en högskoleutbildning som civilingenjör eller motsvarande.

Värdering och ledarskap

På Multisoft vill vi ha en transparent, ödmjuk, närvarande och inkluderande ledarstil. Alla medarbetare ska ha stor möjlighet att påverka hur vi jobbar för att uppnå våra mål. Utöver detta chefslöfte är det också viktigt att du vill leda teamet efter Multisofts 8 grundvärderingar.

Dina arbetsuppgifter

Som tidigare nämnt kommer du ha stor frihet i hur du vill leda gruppen mot uppsatta mål. En dag på jobbet kan bl.a. att bestå av kundmöten, interna planeringsmöten, budgetarbete, bollplank/utvecklingssamtal och affärs-/verksamhetsutveckling. Du kommer också att sitta med i Multisofts ledningsgrupp och bidra med affärs-/verksamhetsutveckling på företagsnivå.

Om oss

Föreställ dig att komma på smarta lösningar som gör varje arbetsdag mer kreativ och rolig för tiotusentals människor.

– Det är precis vad vi gör på Multisoft!

Multisoft bygger helt skräddarsydda verksamhetssystem med hjälp av vår standardplattform, Softadmin®, som gör att vi undviker de vanliga problemen med skräddarsydda system och snabbt kan leverera system som är licensfria samt lätta att göra buggfria, förvalta och vidareutveckla. Systemen blir så pass smart utformade att de ger våra kunder avsevärda mätbara kostnadsbesparingar och underlättar vardagen för dess användare.

Vi har en nästan unik marknadsposition och bygger allt från kompletta verksamhetssystem till små systemstöd för någon administrativ uppgift eller process som fallit mellan stolarna bland övriga system. Våra kunder är medelstora till stora företag och organisationer i Storstockholm.

Några av de som idag har ett verksamhetssystem från Multisoft är:

Vi erbjuder dig

Vi kan erbjuda dig kompetensutveckling, marknadsmässiga löner och bra förmåner. Vi har även ett stort fokus på att ha kul tillsammans vilket medfört att vi åker på utlandskonferenser, regelbundna afterworks, sponsrade hobbyklubbar och mycket annat. Multisoft sitter i moderna, ljusa lokaler vid Sergels torg i Stockholm.

Sökord: SQL, *SQL, C#, .NET, *.NET, Java, Python, DBA, database, Software Developer, System Developer, Backend Developer, it